Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

Sterrenbeeld Weegschaal

De Weegschaal heeft vaak een erg vriendelijk karakter en is erg charismatisch. Weegschalen zijn erg elegant en zijn een van de meest beschaafde sterrenbeelden. De Weegschaal is het enige teken in de sterrenbeelden dat niet vertegenwoordig wordt door een mens of een dier.

Een Weegschaal houdt erg veel harmonie en evenwicht. Dit komt omdat de Weegschaal zich kenmerkt met een enorm vriendelijke persoonlijkheid. Daarnaast is een Weegschaal vaak erg positief ingesteld en kunnen zij goed de emoties van andere personen inschatten.

In de liefde heeft een relatie met de Weegschaal het meeste kans van slagen als de partner dezelfde denkwijzen heeft. Dat heeft de Weegschaal namelijk nodig omdat het anders kan voor komen dat de Weegschaal uit balans raakt. Vrijgezelle Weegschalen kunnen erg flirterig zijn en houden er van om te kijken en bekeken te worden. Anderen kunnen erg onder de indruk zijn van het charmante voorkomen van de Weegschaal. Ondanks dat de Weegschaal erg vriendelijk is kan het gebeuren dat er af en toe een woede uitbarsting plaats vindt.

De Weegschaal houdt er niet van om zijn of haar handen vuil te maken in het werkleven. Een baan op kantoor is vaak beter geschikt dan een baan als bijvoorbeeld timmerman. De Weegschaal is erg betrouwbaar, daardoor zijn Weegschalen vaak goed in functies als bankier of administratief medewerker.

De Weegschaal houdt van de mooie dingen des levens. De Weegschaal heeft het liefste wereldvrede en heeft een hekel aan alle vormen van geweld en onrecht. Weegschalen zijn vaak totaal niet bijgelovig. De nuchterheid van de Weegschaal houdt hem of haar met beide benen op de grond. Het doorzettingsvermogen van de Weegschaal is soms wat aan de lage kant en beslissingen nemen doet een Weegschaal liever niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>