Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

Sterrenbeeld Waterman

Het sterrenbeeld Waterman kennen we in twee vormen. De ene Waterman is vaak erg aanwezig, joviaal en erg druk, terwijl de andere Waterman juist het tegenovergestelde van deze flapuit is. De andere Waterman heeft een erg rustig karakter en komt soms wat verlegen over. Watermannen hechten veel waarde aan waarheid en hebben vaak erg sterke overtuigingen. Het is vrij moeilijk om een Waterman op andere gedachten te brengen wanneer er eenmaal iets in het hoofd vast zit.

In de liefde kan gebeuren dat de partner van de Waterman niet aan zijn hoge idealistische kenmerken voldoet. Dit kan voor de Waterman een enorme tegenslag betekenen, vooral wanneer er bij deze partner echt een klik was. De Waterman heeft een grote aantrekkingskracht op andere personen en dat uit zich niet alleen in liefdesrelaties, maar ook in vriendschappelijke relaties. Soms kan het gebeuren dat de Waterman een (verkeerde) relatie aan gaat dit sterrenbeeld er een hekel aan heeft om alleen te zijn. De Waterman zal dus eerder een avondje gaan stappen dan alleen thuis op de bank zitten.

De Waterman heeft vaak een voorkeur voor technische beroepen. Vooral de vernieuwing van producten vinden Watermannen erg interessant. De rustige Waterman zal eerder kiezen voor een beroep met computers of fotografie. De wat drukkere Watermannen zijn soms erg goed entertainers, die als bijvoorbeeld cabaretier erg goed kunnen zijn. Acteren en muziek maken is vaak ook aan de joviale Waterman toebedeeld.

De Waterman is van zichzelf vaak erg vriendelijk en eerlijk. Daarnaast heeft de Waterman wel een erge sterke eigen wil, waardoor sommigen niet tegen de Waterman in durven te gaan. De Waterman is graag omringd door vrienden en bekenden en is vaak een echt feestbeest. Door de sterke overtuigingen van de Waterman zal deze altijd vechten voor iets wat hij of zij belangrijk vindt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>