Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

Sterrenbeeld Steenbok

De Steenbok staat bekend op het rustige karakter. De Steenbok is erg onafhankelijk van anderen en erg betrouwbaar. De verstandige Steenbok is vaak vergezeld met een grote dosis humor en dat kan bij andere personen soms voor een aangename verassing zorgen. Dit komt omdat met vaak niet van de Steenbok verwacht dat deze wel degelijk een humoristische kant heeft. De Steenbok staat echter niet bekend om zijn gulheid en zijn vaak erg zuinig.

Bij een Steenbok staat het eigen leven vaak voorop. Daardoor kan het lijken als of de Steenbok erg egoïstisch is. Mensen die de Steenbok beter leren kennen zullen er achter komen dat dit eigenlijk wel meevalt. De Steenbok is in persoonlijke relaties een fijne partner waarop altijd gebouwd kan worden. In de liefde kan het soms erg lang duren voordat de Steenbok zich overgeeft aan zijn of haar partner. Dit heeft vaak niets met de partner te maken, maar juist meer met de afwachtende persoonlijkheid van de Steenbok zelf.

De Steenbok heeft vaak een grote handelsgeest en houdt er van om leiding te geven. Een baan als manager in de economische sector is daarom vaak een perfecte functie voor de Steenbok. In technische beroepen kan de Steenbok zich ook erg thuis voelen. Een functie als ingenieur of aannemer past vaak erg goed bij de Steenbok.

De Steenbok staat bekend om zijn hoge niveau van professionaliteit en is erg betrouwbaar. De Steenbok houdt niet van klusjes zonder toegevoegde waarde. Daarbij komt dat de Steenbok vaak grote ambities heeft en erg geduldig kan zijn. Steenbokken zijn erg nuchter ingesteld en houden daarom niet van allerlei wilde fantasieën. Wanneer de eigenschappen van de Steenbok onder druk komen te staan kan deze zich erg onwennig voelen. De Steenbok is namelijk erg gesteld onder zijn vrijheid, zodat hij of zij zich niet al te veel zorgen hoeft te maken om allerlei onbelangrijke zaken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>