Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

Sterrenbeeld Leeuw

De Leeuw is een erg dominant sterrenbeeld. De Leeuw is de koning van het dierenrijk en laat graag aan anderen zien dat hij of zij de baas is. Een persoon onder het sterrenbeeld Leeuw is erg moedig, positief ingesteld en veelal onafhankelijk. Daarbij komt dat de Leeuw ook erg trouw aan anderen is en een groot hart heeft. De Leeuw maakt liever snel een keuze dan dat deze gaat twijfelen over een beslissing. Door het zelfverzekerde karakter van de Leeuw heeft deze vaak een enorme aantrekkingskracht op andere personen.

In de liefde zijn sommige Leeuwen niet altijd trouw aan hun partner. De is vaak losbandig en houden er van om soms andere mensen te misleiden. Aan de andere kant is de Leeuw wel een partner die erg spontaan en open is.

Leiding geven is iets wat op het hart van de Leeuw geschreven staat. Leeuwen zijn in het bedrijfsleven op de hogere posities in hun beste doen. De Leeuw heeft geen enkele moeite met het maken van moeilijke beslissingen. Daarnaast heeft de Leeuw altijd snel door wie goed aan het werk is en wie niet. Werken met de handen is iets wat de Leeuw liever links laat liggen. Sommige Leeuwen zijn meer artistiek ingesteld en voelen zich eerder thuis in de muziek of in het theater.

Leeuwen houden er van om het geld te laten rollen en om anderen af en toe op het verkeerde been te zetten. Zuinigheid is een woord dat niet in het vocabulaire van de Leeuw is opgenomen. De Leeuw kan er daarom ook niet tegen als andere personen bijvoorbeeld moeilijk doen over het geven van een rondje. De Leeuw houdt er ook erg van om af en toe een sprong in het diepe te maken en is niet bang om het risico op te zoeken.

2 Responses to Sterrenbeeld Leeuw

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>