Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

Sterrenbeeld Ram

De Ram is vaak erg energiek en avontuurlijk. De Ram houdt er van om er op uit te trekken en om nieuwe dingen te ontdekken. Ook laat de Ram graag weten dat hij of zij aanwezig is. De Ram vindt het namelijk niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Aan de andere kant vindt de Ram vrijheid erg belangrijk. Je moet van goede huizen komen om een Ram van zijn zelfverzekerdheid af te krijgen.

Een Ram is vaak druk met zichzelf bezig. Dit kan zowel positief als negatief uitpakken voor de Ram en de personen om de Ram heen. De Ram kan af en toe opvliegend en agressief zijn. Wanneer iemand in de ogen van de Ram iets verkeerd doet, kan deze een lange tijd boos blijven op die persoon. Het kan erg lang duren voordat iemand anders precies weet wat er in het hoofd van de Ram afspeelt.

In de relaties zijn Rammen erg open en spontaan. De Ram heeft een partner nodig die aan zijn hoge seksuele drift kan voldoen. De Ram moet echter wel oppassen met wie hij een relatie begint, want Rammen staan er om bekend om soms te snel een beslissing in de liefde te maken.

Op het werk ziet de Ram zichzelf eerder als leider dan als volgeling. De Ram onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden en zit vaak boordevol met goede ideeën. De Ram is dus perfect geschikt voor banen met een adviserende functie.

De Ram geeft eigen fouten niet graag toe en duld vaak geen tegenstand. Deze slechte eigenschappen worden gecompenseerd door de wilskracht van de Ram. Een Ram is erg competitief ingesteld en wil altijd strijden voor hetgeen waar hij of zij voor staat. De Ram komt met veel dingen weg omdat deze vaak erg spontaan is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>